To be or not?

Heeej! Det var inte igår jag fick ner någon text i den här bloggen. Kommer inte ens ihåg vad jag skrev om sist. Ibland bara avskyr jag bloggen. Önskar att den bara försvann. Samtidigt har jag ju så mycket av mitt liv i den här att det skulle göra ont i mig om den försvann.

Ibland önskar jag mig en dator. Så jag kan sitta vid bordet och skriva, på riktiga tangenter. Mer på riktigt. Det är inte så skoj från telefonen. Funkar ju sådär. Jag kanske får ta ett snack med min man, det är ju ändå han som är datorexperten i detta hem ;)

Vet ni att Tyra går på förskola? Ja det måste ni väl? Jag tror iofs att de flesta som läser min blogg (hallå..hoho..har jag några läsare kvar?) även följer min på Instagram  (@hantverkaregatan) och där får man mesta uppdateringen om mitt liv.
Tyra trivs iaf som fisken i vattnet med sina pedagoger och kompisar.

Nu har hon dock varit hemma två dagar. Förkylningen kom. Suck. Och inte nog med det..idag ligger en med mancold (ni vet..så jobbigt..vi andra två flyr nog huset idag :D). För Tyra känns bättre igen.

Annars rullar livet på.
Mormor fyller 90 år idag och vi åker och firar henne idag (och lämnar mannen hemma). 
Men först ska jag ta tag i lite tvätt. Det där tråkiga man aldrig hinner i vardagen, som man får offra helg på. Don't like it!
Men sen älskar jag när allt är rent..alla ens favvotröjor och blusar :)Så vad säger ni.. Blogg eller inte blogg?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0