Retronappen

 
Bonjour! Ja, det är väl den franskan jag kan.. så det var vad jag hade att skryta med på den biten. Ha!
 
Tisdag. Vi har varit hemma i princip hela dagen. Myst, lekt och lagat mat. Också har vi hämtat ut lite paket på posten.. Kläder till mig och kläder till Tyra.
Nu har jag tagit lite flykt upp till ovanvåningen. Men jag hör hur dem busar en trappa ner. Tyra med sin pappa. Mitt hjärta bubblar över av kärlek och det är skönt att sitta här från ovan och lyssna :)
 
Ser ni förresten nappen. Eller ja, ser ni inte den så kanske en synumdersökning vore på sin plats. Tyra har sedan nyfödd varit vääääldigt kräsen med nappar. Jag har provat alla dess sorter och modeller. Det har bara varit Philips Avent som fungerat hyffsat. Hon har adrig varit för napp, men etersom man får rådet att använda napp om natten har vi kämpat och kämpat. Nu är napp om natten inte viktigt till vad den var när hon var spädbarn, men nu har den fått funktionen att med nappen i munnen kan jag somna. Så vid sovtider åker nappen in, och ibland om vi vill få henne att vara tyst. De sistnämda fungerar ju sådär.. hon vet j hur man spottar ut den så att säga ;)
 
Iallafall så kände jag att nu har nappen en mindre betydelse, och Tyra har blivit större. Det får vara slut på de dyra lyxnapparna bara för att vi alltid kört med dem tidigare. Så när jag hittade de här Retro-napparna från Esska  var jag bara tvungen att köpa dem. Det var ju ändå dags att byta ut de andra napparna IGEN (för det gör ni väl, byter napparna med jämna mellanrum?). Eftersom de här var extremt mycket billigare än Avent så fanns det ingen alternativ. Retro och billigt. Tummen upp. Det märktes direkt att min känsla för att Tyra inte skulle bry sig nämnvärt stämde. De här napparna har ju den där vinklade nappen. Något hon verkligen inte gillade när hon var bebis. Nu satte jag i nappen och ja, hon behöll den.
Så då var det problemet löst.
 
Nu ska jag gå ner och busa med min illa Mini Me innn det är läggdags för henne, ja och mig. Idag ska jag i säng TIDIGT!!
 
Ha det fint!
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Var köpte du den fina rosa retronappen av märket Esska?

2018-08-23 @ 00:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0