Till Tyra


Vad hände? Hur gick det här till? Det var ju inte längesen jag satt uppe nätterna långa för jag inte kunde sova när du låg i magen. Sen kom du med buller och bång och skrämde slag på all personal på förlossningen och inte minst dina föräldrar. 
Sen kom vi hem. Så liten. Så söt, underbar, perfekt och så... ja det hände inte mycket mer än gosa och njuta på den tiden.

Du avskydde att ligga på mage. Usch. Att hålla huvudet uppe var hemskt. Sova på bara ena sidan med huvudet skulle du också. Det fick vi träna bort. Träna träna träna. Krypa trodde vi aldrig. Stå var det bästa. Sen kom gåstolen. Då levde livet och friheten blev ren och skär lycka (jag har fortfarande blåmärken på båda mina fötter efter alla gånger jag blivit påkörd av gåstolen).
Vi tränade att krypa..men det gick bra att hasa sig fram. Ja..Alla sätt är bra och vi lät dig hasa dig fram. För det spelar ingen roll vad du gör.. om du så är tidig, sen eller helt ointresserad av vissa saker så är du älskad precis lika mycket ändå. 

Men dagen kom ändå. Du började krypa. Sen kom du på att det var roligt att stå mot allt. Så nu är du där. Stå och dra i allt som går att komma åt. 

Det är roligt att se, din lycka att komma åt saker du spanat på. Att höra dig prata ditt egna språk. Ibland bubblar det om dig som om du upplevt världen och har mycket att berätta. Varje dag är jag nyfiken på vad du kommer bli för en person. 

Varje dag älskar jag dig som ingen annan. Mitt hjärta, mitt allt.

Kommentarer
Postat av: Cissi (Gullciss på IG)

Så fint skrivit!<3


Känner ingen det så väl, och sen helt plötsligt går tiden och woops så är det ett år, två tre skoldax eller studentdax som för min "lilleman". Vart tar tiden vägen och hur är det möjligt att man ff älskar dem ännu mer för var dag:)) Dessa underbara barn som äger våra hjärtan<3

Kram till både dej och Thyra-sötisen

2016-02-15 @ 10:40:51
URL: http://gullcissi.blogspot.se
Postat av: Monica

Så vackert skrivet! ❤️

2016-02-17 @ 16:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0