Oj vilken dag..


Vilken dag det blev.. Efter en värdelös natt (igen). När vi väl vaknade så gick jag och Tyra ner där nere. Åt frukost och busade. Pappan i huset kände sig inte riktigt kry och stannade kvar i sängen och jobbade.. Ja, tänk om man kunnat göra så.. Rätt skönt. Fast det är han värd, jag är långt ifrån avundsjuk på hans annars stressiga dagar och sena kvällar.
Hur som.. Efter några timmar plingade det på dörren. Utanför stod en kille med en leverans av gardinstänger. Tummen upp. Jag började packa upp dem, och då ringde det på dörren igen.. utanför stod en annan kille med en annan leverans. Tyras kläder från Zara..


Så när jag fått gardinstängerna på plats provade jag lite kläder på den lilla sötnosen. De här byxorna.. åh herre du milde.. så söta att man smäller av.

Det plingade inte bara på dörren.. för även i mobilen. Då låg det här durkslaget på posten och väntade.. och jag skyndade mig såklart dit.


Har sneglat och sneglat på det länge.. Och nu när jag ville ha in lite mässing så var det givet! Nu hänger det där i köket och är sådär snyggt.
Jag är mycket för detaljer :)

Jaha..när jag ändå var överallt i hela huset så kunde jag lika gärna ta tag i gungälgen också..


En älg jag hittade i fyndhörnan när vi var på Ikea sist. Nu är den målad och inte så störig i färgen längre :) Visar en annan dag hur den blev.

Sen på kvällen kom jag på att jag får frukostbesök imorgon. Oj. Bara till att gå och handla och sedan hem och städa lite.. då var jag så uppe i varv att även älgen fick sig en släng färg till.. och nu är jag så speedad att jag inte vet hur jag ska lyckas somna.. Men jag får nog ge det ett försök..vill ju inte vara otrevligt trött imorgon bitti.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0