Mäss(l)ingen


Jo men det händer något hela tiden här hemma nu tycker jag.. :) Är det inte trappräcke som byggs, eller barnkoja, soffbord som byts eller dörrar som ska renoveras.. Så är det något så enkelt som en ny taklampa i köket. Det har jag längtat efter! Att få ha en lampa över köksbänken. Men jag har inte riktigt kommit loss tidigare.. taklampan som satt i taket fungerade ju.. Men när jag kom till Netto igår så kunde jag inte låta bli att köpa lampan jag sneglat på.. Nu var den ju även prissänkt till ynka etthundratjugofem kronor.


Jag måste ju säga att det blev himla bra.. För det blev så som jag hade tänkt mig.
Nu vill jag bara (eller bara..? Vem försöker jag lura?) göra något åt gardinstängerna. Det får bli mässing nu. Blank mässing. Kanske passar jag på att byta gardinerna också, även om jag trivs väldigt bra med dem vi har. Kanske bara ska köpa nya, likadana, som inte är urtvättade ;) Jag hatar gardiner, så när jag väl hittar någon jag blir nöjd med.. då får de sitta där.


Idag hittade jag lyxiga köksredskap i guld. Ni vet.. sådana där som bara får hänga på krokar. Man vågar inte använda dem med risk för att de ska bli fläckiga.. Sådana och en sax i mässing.. Mm.. det kan jag tänka mig ;)


Jag tror jag fått mäss(l)ingen ;)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0