Jag soooov


Halv två på natten och jag är klarvaken. Kanske inte så konstigt idag. Efter jag och Tyra varit på öppna förskolan så kom mormor och hämtade sitt lilla barnbarn..

Det var helt perfekt för jag hade sådan migrän. Usch vad jobbigt det var. Härom dagen hittade jag mina gamla migräntabletter i medicinlådan.. Jag var såååå sugen på att ta en idag.. om det bara hade varit EN. Nä, jag borde lämna in dem på apoteket. Jag har varit beroende av dem så det räcker. Jag tog ingen, tänk om jag skulle "trilla dit" igen. Nu går ju faktiskt migränen över av panodil och att härda ut. När jag var som mest beroende av medicinen så gick ju migränen aldrig över.. för så fort den var ur kroppen så kom migränen så sakta igen.

Hur som.. mamma hämtade Tyra, jag och mannen gick och handlade, åt lunch och sen bäddade jag ner mig i sängen och soooov. Jag struntade i alla måsten. Jag sov och det var så underbart. Extra underbart var det att vakna klockan 16:40 och det var fortfarande ljust ute. Härligt! 

Nu ska jag försöka få lite sömn. Tyra stackarn är väldigt täppt i näsan och hostar mycket. Än har hon inte vaknat, men det stör henne.
Idag sa 1177 att det blir vårdcentralen om det inte blivit bättre till måndag. Det är ett bra telefonnummer. Dock lång kö. Men de är så vänliga, lyssnar på en och försöker hjälpa en. Ringde det även när jag var gravid och hade lite frågor när min man fick bältros.. och det var något mer jag behövde fråga om när jag blev så förkyld och hade hostan. De har varit lika vänliga varje gång. 

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0