Bristvara


Ligger i sängen och borde sova, för längesen. Men sova gör jag inte..och det känns verkligen som en bristvara just nu. Tyra blir inte av med sitt snor och nu har det även blivit slemhosta om natten. Det är riktigt jobbigt. Så vaknar hon och blir rädd, och då får hon sova i vår säng. Dock hamnar hon alltid på min sida.. Tyra somnar, men inte jag. Och skulle jag somna så börjar Tyra hosta.. Så nja.. sovit gott har jag inte gjort den senaste tiden.
Sen är det ju inte så att Tyra vill vila om dagarna heller.. Idag har hon nog slagit rekord med att ha sovit TVÅ gånger under dagen.. och sen somnade hon dessutom i soffan under kvällen när vi satt och tittade på babblarna. Då vet man att hon är rejält trött. Har aldrig tidigare hänt.

Nu sover hon gott i sin säng. Men jag tror att hon snart kommer vakna med ett ryck. Jag är redo. För än har jag inte somnat ;)

Jag har faktiskt inte heller känt mig så värst kry idag. Men jag hoppas det gått över till imorgon. En dag kvar på helgen.. sen börjar min fullspäckade vecka med diverse aktiviteter. Tyra får mycket egentid med sin pappa i veckan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0