Woop woop


Woop Woop! Vad är det som händer..?! Ett livstecken i bloggen. Ni vet att ni hittar mig på @hantverkargatan på Instagram va? Det är där jag uppdaterar när jag har tid :)

Här sitter jag ensam i soffan. Min sista semesterdag. På måndag drar allvaret igång igen. 

Snart är det även inskolning för den lilla på förskolan. Om jag är nervös? Prata inte om det. Man kan bli nervös för sin egen del.. men när man har barn.. det är en helt annan nervositet. Man känner sig ungefär konstant hispig och på helspänn. Och så lär det ju vara.. för resten av livet >____<

 Hur som haver.. det händer väl mycket men ändå ingenting. Ni vet när livet rullar på och det känns som man går i samma kängor varje dag, samtidigt händer det ju något hela tiden. Små saker. Vi har haft semester tillsammans och vi har passat på att göra saker tillsammans i godan ro. Åkt till Danmark, gått på museer, ätit på restauranger, legat kvar länge i sängen, kollat alla säsonger av Orange is The new black. Busat ute i trädgården de få gånger regnet hållt sig borta, varit på en ingift släktträff.. ja.. dagarna har gått och nu sitter man här med aningens ångest.

En förkylning har Tyra redan gått igenom och innan hon hunnit bli riktigt frisk så verkar näsan rinna igen. Hennes pappa är ju förkyld. De där två alltså.. jag släpper snart inte ut dem utanför detta husets gränser. Suck. 

Nu ska jag snart packa ihop och gå.och lägga mig.  

Hoppas ni har det bra? 

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0