Kalas


Jag och Tyra har varit och kalasat hos mamma/mormor halva dagen. D kunde tyvärr inte följa med eftersom han nu dragit på sig en förkylning. Suck!

Det var iaf himla trevligt. Mycket mat har vi ätit och mycket bus har det blivit. 
Tyra älskar att busa med sin mormor, och det är ju så roligt att se dem busa tillsammans.

Jag trodde en liten skulle somna när vi kom hem, men nej. Hur pigg som helst blev Tyra efter en fem minutare i bilen hem. Nu gör vi ett nytt försök för vi övriga i familjen är trötta. Dvs föräldrarna ;)

På tal om bil. Det där med bilstol var ju jättesvårt att välja och till slut stod det mellan två stycken som klarade de säkerhetskraven vi ville för att den skulle kännas säkert. Till slut föll det på en Axkid Minikid för monteringen skull. Lite enklare än BeSafe.
Dock har jag aldrig varit riktigt nöjd med hur Tyra suttit i stolen. Alldeles för rakt upp och när hon somnade så föll huvudet framåt. Det kändes inte tryggt. Lustigt va? Stolen i övrigt var en av de säkraste på marknaden. Dessutom var hon inte alls bekväm. Det syntes. Men så skulle jag beställa extra bältesremmar och föll då över en sådan här..


En enkelt pressad frigolitbit att sätta under stolen för att få en bättre vinkel på stolen.  Och vilken skillnad!!! Tyra satt så mycket bättre. Mer tillbaka och mer avslappnat. Och när hon somnade till lutade huvudet bakåt och föll inte längre framåt. Det var så skönt att se. Hoppas det går lättare att åka lite längre sträckor nu. Idag klagade hon inte alls. Vilket hon brukar börja med efter fem minuter annars. Jag håller mina tummar ☺

Nähe..nu ska jag krypa ner i sängen. Tyra är fortfarande vaken, men jag hoppas hon somnar snart.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0