Hon blev så stor.. bara på en dag <3


Vad hände? Det känns som hon blev så stor idag. Just idag. Vi vaknade och hon pekade klart och tydligt på kylen för frukost. När frukosten var framdukad pekade hon på sin stol. Äta. Efter det var det dags för första dagen på inskolningen. Det var såklart lite läskigt med ett nytt ställe och nya människor, men efter ett tag kände Tyra sig hemma och drog in i ett lekrummet alldeles själv där hon helt plötsligt hade klättrat upp på ett litet bord. Ops! Då fick personalen också veta att hon gärna klättrar på allt. På fruktstunden var hon ivrig och roffade åt sig några bitar åt gången.. Jaja, barn är barn ;) Det finns vuxna som är värre.

Efter förskolan gick vi hem och sov en stund. Eller vi och vi.. Tyra sov en stund. Själv var jag alldeles ivrig av lådan från designinabox som kommit. Omg så mycket fint <3


Ett supersnyggt underlägg från Hilke. Älskar det!! Och en kvarn med mässingsdetaljer. Passar perfekt här hemma.. Och inte minst den snygga krukan Cloudy av Hanna Wessman. Kärlek på den! Tur jag inte klickade hem den härom vecka som jag var sugen på.. Bara att nu vill man gärna ha fler i andra storlekar :D

Jaja.. lyckan var total! Dessutom hade jag hämtat hem ett jättepaket från hm med kläder till Tyra.. alltid lika roligt det med :D 

När Tyra vaknat och det mesta av mitt rus (inredning och detaljer kan göra en smått berusad) hade lagt sig, så blev det bus.. och Tyra har äntligen börjat gå. På riktigt. Hon vågar gå själv. Det hände något idag och hon gick runt runt runt runt.. och runt. Gärna runt matbordet fler varv. Också vinkade hon lite nör hon gick. Haha.. söta unge.

Det händer så mycket nu.. och maten. Hon älskar mat. Helst vill hon plocka själv. Lite med gaffel, men helst med fingrarna.


Detta är efter dagens middag.. Tyra slickar tallriken ren från spiskumminkryddad kyckling med klyftpotatis och balsamicodressing. Helt tokig var hon, speciellt i potatisen med dressingen på.

Efter maten cyklade vi bort till min "farbrors" lägenhet som vi passar. Fast först skulle vi inom ica och handla lite.. Eftersom det var utan barnvagn så fick Tyra köra egen kundvagn idag..


Vilken lycka.. tur där är ett handtag man kan hålla i som vuxen. Annars hade det nog åkt hälsenor till höger och vänster med hennes framfart. 

Så stor.. på bara denna dagen. Inte konstigt hon somnade tidigt ikväll.

Snart ska jag göra detsamma.. Imorgon är det ny dag på förskolan..och vad som väntar på eftermiddagen får vädret avgöra. Men det finns en plan.. Så imorgon, hyffsat väder Tack :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0