En fredag


Hej på er!

Klockan är nu 02:00 (exakt, i skrivande stund) och jag somnade till en liten stund..för att sen vakna pigg. Typiskt. Så nu sitter jag här ännu en natt och passar på att få ner några rader.

Det har varit galet varmt idag. Riktigt svettigt varmt. Eftersom förskolan var stängd idag, så hade vi ingen inskolning heller. Utan bara en helt ledig fredag. Jag, Tyra och mamma passade då på att åka till Sofieros trädgårdsfest i förmiddags.. och sen gick vi där i några timmar. Hade picknick i gräset, tittade på allt möjligt, shoppade och Tyra svepte ett helt glas med kall äppledricka med sugrör. Ser så gulligt ut när hon dricker med sugrör.. Jätteduktig är hon och klarar det galant. Det var så himla varmt.. Tyckte det var lite konstigt att Helsingborgs stad inte stod och delade ut gratis vatten till besökarna. Med tanke på inträdet skulle de ha råd att dela ut lite vatten. 

Efteråt åkte vi hem och busade lite med morfar, och drack ännu mer kall dricka.

Också passade vi på att handla mat på vägen hem. Det var nog dagens höjdpunkt för Tyra. Där fick hon både köra egen kundvagn OCH hon fick en ballong. Ojoj vilken lycka för en galen tjej på 16 månader :D Eftersom mormor var med så fick de gå på sitt håll medan jag handlade. Haha, jag hörde Tyra över hela maxi. Hon sprang tydligen omkring och visade sin ballong för alla. Överlycklig! Också "pratar" (babblar) hon hela tiden.
Älskade unge! Så fort hon sover saknar jag hennes galenskap.

Senare på kvällen fick det bli lite vin och matlagning. Kycklinglårfile i paprika & olivtapenad-sås och ris. Det passade jag på att göra medan D. försökte få Tyra att somna. Inte det lättaste uppdraget..att få henne att somna alltså. Så det blev en väldigt sen middag.

Nu ska jag försöka få lite sömn jag med.. Äntligen har det blivit lugnt ute i byn.. Det är inte lätt att sova till all musik och folk som pratar högt utanför när man måste sova med vidöppet fönster i denna hetta. Måste det väl ändå bli höst snart?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0