I vår trädgård


Det är skönt att vara igång igen. Trädgården har verkligen legat dvala de senaste åren. Det har verkligen inte funnits någon ork. Men i år känner jag mig lite mer på G. Så igår gick jag ut, rätt sent på kvällen, och grävde till det som förhoppningsvis ska bli en trevlig stig från huset ut till trädäcket. Jag har grävt den snirklig med flit, så ni inte tror något annat ;)
Det blev alldeles för tråkigt med bara en rakt gång. För det blev just det, en gång. Ingen stig. Jag vill ju att stigen ska ge lite "liv" bort till trädäcket. Framme vid trädäcket är det en större plätt. På hela denna, samt stigen, ska det läggas småsten. Funderar också på att plantera ett träd framme vid trädäcket. I den stora zinkbaljan ska vi återigen ha vatten tillsammans med en solcellsfontän. För det finns ju inget mer avkopplande än porlande vatten. I år tror jag dock det får bli med ett hönsnät över, för Tyras säkerhet.
Paviljongen ska ju givetvis få på sitt tak en dag också, vi tänkte bara spara på det tills det blir lite varmare. Lite fler blommor och solcellslampor ska också på plats. Tror det kommer bli väldigt mysigt när det är klart. Har dock en hel del grävning att sysselsätta mig med.

Men nu får jag nog ta tag i några inomhussysslor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0