På ytan


Ibland är man bara sådär svajig i humöret. Kanske har den största orsaken till det gårdagens gnälliga barn och en orolig natt. Man liksom vänder ut och in på sig själv. När man väl kommer i säng värker det i hela kroppen av allt man försökt göra för att tillfredsställa en bebis och för att sedan trösta och stoppa om om natten. Då är det inte konstigt att både sorg, saknad, rädsla och ångest tar ett grepp om en. Det där passar på när man är som svagast och inte kan stå emot. Det är tufft. Samtidigt har jag en bebis här hemma som behöver mig, så hur svag jag än känner mig så står jag där ändå stark för att klara dagen. Ibland vill man faktiskt bara trycka på stopp, krypa undan i ett hörn och få rensa tankarna. Men de dagarna man faktiskt hade haft chans till det, då är man stark och känner inget behov. Det är så vi funkar. 

Jag tänker konstant på Lando. Tror inte många förstår hur mycket tankarna går till ens barn man inte har i famnen. Många tror att man inte har "tid" när man har ett "nytt" barn. Men om man har två levande barn så slutar man väl inte tänka på det andra bara för att det ena tar ens tid? Det fungerar precis likadant när man har ett levande och ett dött barn. Båda finns med en. Jag får ofta höra när jag mår bra "nu har du ju så mycket att tänka på med Tyra". Oftast svarar man bara ja. Det är inte sant. Jag har mycket att tänka på med Tyra, men för det slutar jag inte tänka på Lando. Tror ingen i samma situation slutar tänka på några av sina barn. Jag tror inte någon som älskar sina barn slutar tänka på dem. Döda som levande.

Så idag är en sådan dag.. där känslorna ligger lite mer på ytan istället.

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Nej, de som lämnat oss för tidigt finns för evigt med oss. Hur skulle det kunna vara något annat än ännu värre när det man förlorat är det käraste man har? Fint inlägg vännen, Lando lever vidare hos er men även hos mig. ❤️

2015-09-02 @ 18:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0