Hej!


Dagens aktiviteter.. 
Morgnarna brukar börja rätt så lugna just nu. Vi ligger kvar, jag och Tyra. Tittar lite på tv, snackar om livet, vad vi ska hitta på, äter frukost, pussas och myser. Sen tar hon sig gärna en nap innan vi går upp 😊 Så var det även idag. Mysigt.

Idag gav vi oss även iväg på baby café som vi har här i kommunen. Där träffas mammor, pappor och bebisar. Vi dansar, sjunger, leker och fikar i den mån man vill och kan. Det var andra gången vi var med, fler blir det säkert. Kanske redan på onsdag..men då får vi en "stressig" morgon eftersom det är redan på förmiddagen. Så vi får se. Måndagar är målet, då är det på eftermiddagen.

När vi kom hem idag var både jag och Tyra på g, så då körde vi lite dockteater med fingerdockorna som damp ned i brevlådan idag. Uppskattade små djur. Speciellt om de pratar med en väldigt pipig röst..

För tillfället har jag måndagskvällarna bokad en timme. Då är det jag och bara jag som gäller. Tillsammans med kockarna i kockarnas kamp. Älskar det programmet och det inspirerar mig till tusen. Då längtar jag lite extra till mitt jobb. Mitt jobb som jag för övrigt tänkte hälsa på denna kommande fredag. Känns ju nästan lite pirrigt, men så himla roligt. Undra om det är okej att skicka in Tyra på en avdelning och köra ett dagspass. Åh vad roligt det hade varit. Nu tänker jag inte göra det..även om förskolepersonalen (iaf några av dem) mer än gärna hade kidnappat min dotter för en stund..och inte för att vara så..de hade nog gärna haft in mig i köket en stund också ;)

Hur som så känns det som att detta kan bli en händelserik vecka. Hejdå måndag, nu bäddar jag ner mig.  

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej såg att du tidigare målat om ditt kök. Jag ska fixa vårt so, också är Ädel Björk.
Du har inte lust att dela med dig från start hur du gick till väga?:) Maila gärna
Trevlig blogg:)

2015-09-26 @ 22:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0