Om hon bara kunde förstå


Också är det så bra på dagen.. Om hon bara kunde berätta vad det är om kvällen. Om det så hade varit att hon vill ha en isglass så hade jag fixat det. Bara jag sluppit se henne så ledsen. 

Dagen har varit bra. Hon vaknade med sitt stora leende och blev superglad att jag ställt klockan så hon fick komma upp. Väl upp tog hon några varv i gåstolen innan det var dags för gröt. Efter frukosten packade vi ihop oss och gick till öppna förskolan. Vi sjöng och dansade, sen efter lite vaggande så somnade Tyra på min axel en stund. Efter den luren så var hon glad och skrattade och pratade. Väl hemma var hon lika glad och pratsam. Sådär superhärlig och vi busade och mös.

Sen går klockan och det blir kväll. Pang. Också börjar skriket. Skriket som aldrig slutar. Tack o lov kom Tyras mormor på besök och kunde avlasta oss lite. Men när Tyra vaknade igen så var vi på samma skrikiga ruta. Och det var bara till att härda ut. Allt man gör, men inget hjälper.

Till slut somnade hon av utmattning. Efter timmar av skrik. Och det är inget skrik av att magen kniper eller liknande. Mest ledsen-skrik för att hålla sig vaken. Tänk om hon bara kunde förstå att det är skönare att bara sova.

Heja oss i samma situation. Vi är bra mammor, och pappor, även om det inte känns så där och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0