Ohana


Låt mig börja med en sliskig kliché.. Att vara rik handlar inte om pengar, inte heller om framgång.  Att vara rik är att få bli älskad för den man är och att få älska lika mycket tillbaka. Jag är rik. För jag har folk som älskar mig och jag har folk som jag älskar. Jag älskar dem mer än någon annan här på denna jord. Min egna familj. Igår firade jag min kommande födeksedag (spm då är idag) med större delar av min familj.  Men idag var det bara vi under detta tak. Jag,  min man och vår dotter. Med en saknad, men vid det här laget har ni nog förstått att han alltid är saknad, vad vi än hittar på som familj. Men han är i våra hjärtan.

Vi har (nästan) bara slappat idag. Dock började morgon lite "brutalt" när jag rullade upp rullgardinen imorse och såg att det låg krossade takpannor på marken. Stormen Gorm hade gjort sitt under natten. Det var bara till att klä på sig och bege sig ut för inspektion. Nåja, en del hade gått åt skogen. Men vi klarar oss och vi har taket kvar.

Efter det var vi inne och mös, busade, stökade ner och bara struntade i både klocka och planer. Även om det var (är) min födelsedag så åt vi rester till middag och köpte hem gofika. Tog en promenad lite senare i friska vinden och snick-snackade med grannen.

Också har jag druckit kaffe. Imorse stod nämligen ett stort paket på bordet, och där i låg en efterlängtad moccamaster. Äntligen! Den där gamla fula bryggaren som vi kört i 17 (!!!) år har faktiskt gjort sitt nu.
Igår fick jag andra fina presenter som syns på de övriga bilderna. Man kan väl säga att de gick i ljusrosa toner. Så himla fint alltihop 💕

Nu tänker jag bädda ner mig, pussa min man godnatt (dottern sover redan och har överösts med pussar hela dagen) och känna hur tacksam jag är att de finns i mitt liv. De jag älskar och de som älskar mig. Familj. Ohana.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0