Sköna Maj


Igår var det ett helt fantastiskt väder.. visst att det blåste. Men ändå. Jag tänker då inte klaga.

Vi var ute på en lång promenad i solskenet och det var så himla mysigt. Fåglarna är i full gång med skönsång och finns det något bättre att lyssna på när man är ute? Tror minsann att Maj är en ny favorotmånad :) Helt ärligt har jag fått upp ögonen för Maj först nu.. med vår lilla Tyra som började månaden br
 :)

På tal om Tyra så ligger hon här i sängen på en kudde med täcket om sig och myser efter maten. Det är så gulligt att man smälter. Mystjej. Hon gillar att sova (ta i trä!!). När vi går och lägger oss brukar det bli ett mål mat. Sen vaknar hon en gång för mat och då är det även dags för blöjbyte. Sen somnar hon snabbt igen och vaknar först framåt sju-åtta. Så våra sömntimmar kan man inte klaga på.
Omställningen hittills är inte något jag tycker är så omvälvande. 
Vi gör så gott som vad vi brukar göra..bara att man är en till. Antingen som hänger på armen eller som sover i vaggan, sängen, vagnen :) Visst har hon sina skrikiga stunder. Men de är hanterbara.. det är mat eller blöja som är det stora utropstecknet då. Är hon inte nöjd efter det så gungar man henne i famnen. Så brukar hon bli nöjd.
Nappen vill hon sällan ha och bara filt om man sover. Hur ska benen kunna sträckas upp i luften annars?

Nä..nu ska jag gosa med lilltjejen innan vi ska gå upp och börja dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0