Mors dag ♡


Mors dag. Det är det idag. Vi "firade" det igår. När vi fick en lång mysig morgon, när Tyra sov och frukosten fick intas i sängen. Då fick jag min present. Ett efterlängtat armband med det lilla söta hjärtat och med mina båda barns första bokstäver L och T. Lando och Tyra. Älskar armbandet. Det hänger så tunt och fint där på armen. Skört och stark på samma gång. Runt armen bär jag dem båda.

Förra årets mors dag såg annorlunda ut. En tomhänt mamma. En väldigt ledsen mamma. En mamma som fortfarande inte kan visa sitt barn hur älskat det är. En mammaroll som är så mycket svårare än den man har till sitt levande barn.
Jag har lärt mig att leva med rollen till Lando. Han är lika saknad och jag tänker på honom varje dag. Inte mindre sen Tyra föddes. Jag vet bara hur jag ska hantera det nu. Jag har lärt mig leva med det och ibland måste tårarna få falla fortfarande. När saknaden blir för stor. Biten fattas mig och kommer alltid att göra. Ingen kan ersätta platsen. Däremot får Tyra desto mer känslor, alla kärlek man hållt på får hon.

Att vara mamma till ett saknat barn är så mycket svårare än till ett levande. Nu vet jag skillnaden. En mamma med en tom famn borde firas desto mer, där hon står stark och kämpar vidare. Där hon står med ett hjärta fyllt av kärlek som ingen ser. Allt bär hon inom sig. 
Så till dig MAMMA, med ett saknat barn. Du är stark, du är bra och du är MAMMA till ditt barn.
Idag är det din dag! ♡ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0