Kärlek


Denna lilla parvel. The sushine of my life. Även när hon passar på att kräka ner halva sig själv så fort man vänder bort huvudet. Eller bajsar mer eller mindre jämt och ständigt. Gärna så fort blöjan är ny. Eller kissar ner skötbordet (gärna vid nattbyten) så hon snart får börja på simskola för att inte drunkna.. Vad hon ön gör så är hon ju bara underbar. Hennes minspel är obetalbart och varje gång det är dags att vakna på morgonen så måste hon genomgå en daglig sträckning som kan pågå en halvtimme. Då sträcker man inte på vara armar och ben, nä då..hela ansiktsmuskulaturen får sig en omgång. Jag tittar på, njuter och smälter.
Och hur härligt är det inte när hon somnar på bröstet, ihopkrupen till en liten boll och när hon myser in sig mot halsen och andas sådär tungt som man bara kan när man är riktigt avslappnad. Finns det något som hämmar växtligheten på damen? Så man alltid kan ha henne gosade där i halsgropen? :)
För växer gör hon.. varje dag. 

Hon börjar titta sig omkring, gärna på saker. En liten stund. Sover mycket gör hon. Det är hennes favoritsysselsättning. Så även på natten. Två mål mat kombinerat med blöjbyte, och hon är nöjd. Okej, ibland kan hon ha lite svårt att komma till ro när man lägger tillbaka henne i sängen. Vissa dagar kan hon skrika, men för det mesta behöver hon bara ligga där en stund och gosa in sig för att sen somna om.
Så har vi, föräldrar, sovit dåligt om nätterna så är det oftast för andra saker (inget mer underhållande än jobbstress, huvudvärk, feber och annat sånt skit som inte försvinner bara för att man får barn). 

Jag kallar henne en lyxbebis. Hon sover gärna hela förmiddagen också, så jag får tid att både klä mig och fixa hemma.

Men snart.. då ringer matklockan. Då går det från små smackningar i en minut till att sedan börja i ett gallskrik. Det är DÅ hon låter... när maten ska stå på bordet! Från noll till hundra.. Jag försöker vara förberedd :D  

Kommentarer
Postat av: Linda

Så fint du skriver om denna ljuvliga lilla tjej!

2015-05-27 @ 14:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0