byrå till Tyra


Far och dotter.. de kan ligga kvar i sängen och sova hur länge som helst. Har Tyra väl somnat om efter maten och blöjbyte, ja då sover hon.. Inte kan jag gå upp heller. För hon somnar ju helst om i vår säng.. och eftersom pappa sover så snarkningarna ljuder över rummet så kan jag ju inte lämna henne här i sängen. Flytta över henne till sin egna säng är inget alternativ nu när hon somnat här. Så jag sitter väl snällt kvar..och försöker diskret väcka iaf den store.

Hoppas vädret vänder snart. Alldeles nyligen vräkte regnet ner tillsammans med hagel. Lät sådär kul. Vi vill ha promenadväder!! :) Vår nya hobby.
Annars händer inte mycket idag. Lite tråkgöra som att tömma en byrå ska vi försöka hinna med. Byrån i hallen får åka upp på Tyras rum. Så vagnen kan få en bra plats i hallen. Dessutom behöver Tyra en byrå till alla sina kläder.. OMG!  Vad det finns fina kläder till barn.. Tyras garderob är snart större än min. Det går liksom inte att bara titta förbi de söta byxorna, tröjorna, koftorna och klänningarna :D

Så en byrå till Tyra och plats till vagnen i hallen. Dock kan vi inte bära upp byrån idag.. jag får ju inte bära. Suck! Jaja, i veckan kan vi nog få bärhjälp. Men gissa om jag räknar ner.. sju veckor kvar av "vila". Är så trött på att inte få göra vad jag vill!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0