Vår

 
Det är VÅR nu.. Ljuset. Det härliga ljuset som kommer med tidiga morgonen. Fantastiskt uppiggande! Även en trött dag som denna. Sov nästan ingenting inatt. Ont i kroppen och en panik om hur det ska gå med Mini. Panik över att allt en dag är över, igen.. Det är en panik man inte kan styra över, den bara kommer. Jag hade en kanondag igår, ändå kom den där känslan över mig på kvällen. Bara huxflux. Även om Mini sparkade och höll låda hela dagen och natten, så hjälper inte det heller. Jag vet att det bara kan hända..utan att man har en aning om det. Jag är på min vakt.. dygnet runt. Alla veckor som är kvar.. snart är det åtta veckor kvar. Även det stressar mig. Det är så länge, men ändå så kort..
Jag har en önskan, om allt går vägen, och det är ett STOOOORT fat med kallskuret. Om allt går bra.. annars vill man helst inte äta alls. Men går det vägen, då ska jag frossa i flera olika rökta skinkor, salamikorvar, parmaskinka, ölkorvar, kallrökt lax.. och allt vad jag är sugen på. Det som jag inte äter nu. Mina smörgåsar ska få vältra sig i olika sorters pålägg.. och jag ska bara njuuuta. Det är jag värd!! Om allt går vägen vill säga.. jag är inte där än och långt ifrån tankemässigt. Det är bara så mycket jag önskar nu så mitt drömmoln håller på att svämma över.
Till dess får jag göra vad jag kan med mina frukostar och fortsätter hoppas på att mina drömmar ska slå in.. :)
 
Jaha.. våren och ljuset. Jag får nog erkänna att det är sämsta tiden att vara gravid på om man har en trädgård. Det går ju knappt att böja sig, och att rensa i rabatter är inte det lättaste. Jag försökte lite igår, mest för att jag ville komma ut och andas in luften och få i mig lite d-vitamin. Kan säga att jag hade rejält ont i kroppen efter det, så nog lärde jag mig igen att jag måste ta det lugnt. Vilket jag gör! Jag får helt enkelt bara gå ut och sätta mig om jag vill vara ute i trädgården.
 
Det är så härligt med ljusa morgnar. Jag gillar iofs varje årstid. För när den mörka tiden kommer är jag lika nöjd med det.. Men nu känner jag att ljuset behövs. Mer än någonsin!! Det känns som vi levde i ett mörker hela förra året, så nu behöver vi ljuset och jag tar vara på det.. även om det är en dag då jag bara ligger i soffan. Jag samlar på mig ljuset!
Också passar jag på att vårpiffa ljust här hemma..
 
Skänken, som jag och pappa har byggt, har fått ett ljusgrått draperi. Blev så himla nöjd med det. Mycket bättre än med de öppna hyllplanen. Detta känns mycket lugnare och mer harmoniskt, och även ljusare i köket.
Köket fick sig även en ny fin diskborste härom dagen (tokgillar dessa i trä). Och mina sticklingar har fått en fin plats i fönstret.
 
Och när jag har det fint i köket.. så blir man ju också sugen på att baka. Så igår gjorde jag en rulltårta med blåbär och bananfyllning. Försvinnande gott! ;)
 
Idag kommer jag bara vila mig den mesta tiden av dagen. Senare är det ett besök hos psykologen som gäller.
 
Ha det fint alla ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0