Sovrum och barnrum

 
Jodå..skåpet åkte in i sovrummet och jag är riktigt nöjd! Det gör sig kanonbra här i rummet. Samtidigt som det ger bra förvaring till vikta kläder. Att vi inte tänkt på detta tidigare, att ha något liknande just där. Jaja..bättre sent än aldrig. 
 
 
Lite piff får man ju också tillföra..som en enkel galge från kemtvätten. Så snygga i sin enkelhet och väl värda att synas.
 
Det är inte bara sovrummet som.fått sig en omgång. Nä idag gjorde vi något modigt. Vi började rensa i barnrummet. Det var ju det som.skulle varit Landos rum. När det inte blev så så trycktes alla saker in där och med tiden fylldes det på med så mycket annat också. Som det stökigaste förrådet med alldeles för mycket känslor. På ett sätt är det skönt att vi har börjat. På ett annat sätt är det så sorgligt. Sakerna..de som var till Lando. Som han aldrig fick. Vissa saker var så menade till honom och hans rum att jag inte behåller det. Inga viktiga saker..och inget speciellt men som ändå var tänkt till hans rum. Som tapeten..de rullarna gör vi något annat med. Eller det där väggklistermärket som.man kunde mäta sig på.. sådana saker som var så tänkt till hans rum. Om Mini följer med oss hem så kommer rummet få helt nya tankar och helt ny planering. Vi renoverade aldrig rummet nör Lando väntades.. vi kommer inte renovera nu heller. Inte förrän vi vet. Däremot finns det ju en planering och en dröm. Drömmen om Landos rum finns fortfarande kvar. Jag har bara insett att den inte blir verklighet. Som jag saknar den lilla killen. Varje dag..varje dag!! Det går inte en dag utan att han är i mina tankar. Flera gånger om dagen är han aktivt i mina tankar, hela tiden finns han i mitt bakhuvud. 
Även om det var Landos rum..så är Mini lika mycket värd samma tankar. Så därför har jag bestämt mig för att ta tag i rummet. Inte bara skjuta det framför mig för min rädsla kommer ivägen. Kommer inte Mini med oss hem så har denna människa också fått sitt rum på samma sätt som Lando.. rummet jag bygger upp i min dröm och planering. Då kan det inte se ut som det gör nu. Jag hoppas att vi ska få fullfölja vår dröm och planering denna gång
 
Imorgon ringer vi den lokala loppisen som får komma och hämta sådant som vi inte ska ha kvar.
 
Också börjar vi på nytt.. en plan för Mini. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0