Klockring.. årets accessoar.

 
Vet egentligen inte vad jag ska skriva.. allt blir upprepning. Jag går bara hemma och väntar ut tiden. Ibland känner jag mig väldigt gravid, andra dagar knappt. Då tänker jag främst på magen. Den är där, men ibland är den mycket större och jag kan inte röra mig som vanligt. Andra dagar är den inte till lika stort besvär. Som idag. Tror det är när Mini vänt sig och magen inte är lika hård. Det är också de dagarna då det är mycket lugnare i magen och mycket oroligare i hjärnan. Typ så! Den där berg och dalbanan. Kan ni förstå hur trött jag är på den nu??!! Jag vill bara vara klar!! Att orka nu är på ren vilja.
 
Jag försöker sysselsätta mig i lugn takt, mestadels här hemma, för at få dagarna att gå. Kameran åker fram varje dag. För att jag älskar att fotografera och det får mig på andra tankar. Hitta på saker är jag inte mycket för nu. Jag får liksom ingen ro att hitta på saker där jag inte kan dra mig undan precis när jag vill. Med mina nära och kära går de bra. De förstår mig och låter mig vara som jag vill vara.
Härom dagen var jag i några få affärer och gick väldigt sakta och stressade inte det minsta. Några FÅ affärer.. inkl fika och kanske handlade det om två timmar.. Efter det hade jag så ont i kroppen. Jag har svårt för acceptera att det är såhär. Att jag är så vek nu. Samtidigt osm jag mycket väl vet varför, jag har kämpat och kämpat och min ork är verkligen i botten nu. Allt är så mottagligt nu och smärtgränsen är låg, för orken att motstå eller kämpa bara finns till det allra nödvändigaste.
Denna gången hoppas jag att jag får min belöning i levande form!!
 
Igår fick jag hem en ny poncho. Beställde den från Kina. Perfekt nu. Två knappar upptill och sedan öppen så magen får plats. Löv it! Väntar hem lite till från Kina, men det kom inte med samma leverans. Jag är iaf supernöjd med mitt köp! 
 
Idag kom jag även att tänka på den här godingen.. Min klockring från nittiotalet. Den har hängt med bra länge nu. Har inte använt den på flera flera år, men den har liksom alltid fått stanna kvar i smyckeskrinet. Nog för att jag tycker den är så himla snygg!! Nu ska jag se om det bara är batteriet som behöver bytas. Hoppas det!! För isf åker den på igen.. min klocka på fingret. Jag tror det kommer bli nutidens accessoar igen.. Så det så. Kom ihåg var ni såg det ;)
 
Nähe.. om jag skulle gå bort och handla något som vi kan äta till middag idag. Känner mig både lat, bekväm och trött idag. Så det blir ngt enkelt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0