Vår bästa


Bästa tiden på dygnet är alla mysiga stunder. Att ha Tyra på bröstet och höra hennes djupa andetag. Känna hur avslappnad och trygg hon är. Det är underbart. Eller..alla tider är underbara. Även när hon skriker. Visst blir man stressad av det, när inget hjälper.. man har provat allt och hon skriker lika mycket ändå. Samtidigt så känner jag inombords att hellre ett skrikigt barn i min famn än inget alls. 

Hon är så livlig vår dotter. I sin säng är hon som en virvelvind, och när man tittar på hennes rörelser så känns hon så mycket äldre än 1,5 månad.

Hon gillar sitt babygym. Där kan hon slå på en fågel som rasslar till och då kan leendena hagla. Eller skriker hon på ett speciellt sätt (skriket som i glada stunder betyder uppmärksamhet) så man trycker på en annan fågel som då kvittrar.

Ja, hon är helt enkelt med på tåget :)

Idag ska Tyras farfar och bonus-farmor komma och låna Tyra för en promenad. Ja, de är exalterade och tycker det ska bli sååå kul och mysigt.  Mamman då..hon är ju redan ett nervvrak över saken. Även när Tyra var iväg med sin pappa och jag var ensam hemma led jag av känsliga nerver och koncentrationssvårigheter.. haha.. Hur ska det då gå nu?? Hennes pappa säger sig vara lugn nu..men vi får väl se när Tyra väl är ur huset. Då tror jag det är någon som kommer hålla koll på klockan. När han inser att det är inte han som har Tyra, och inte jag heller..  Ja, vår vi får väl se..

Nähe.. nu är det en liten virvelvind som nog behöver mat för att sen somna om en stund till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0