Sjuk

 
JAG.ÄR.SJUK!
Inte kul alls. Det är mest halsen och hostan som är värst. Till det kommer tröttheten och en smärta på sidan på magen. Den är inte där alltid, utan kommer då och då. Speciellt när jag är uppe och går. Bara att ta sig mellan sängen (madrassen vi på nedervåningen just nu) och toaletten kan kännas som en kamp. Typiskt nog är jag i behov av att gå på toaletten jämt. Tror det är en Mini som trycker på blåsan. 
Iaf så ska jag till barnmorskan idag. Kanske borde jag bara vara hemma och kanske boooorde jag tänka på att inte smitta andra. Men jag har ju sagt att jag ska tänka mer på mig själv. Så då gör jag det! Jag vill inte missa en enda chans att få höra hjärtljudet. Snart vill jag nog ha en tider ofta. Dels för att ha koll på läget och sen för att få sig ett lyckorus i form av hjärtljud. Även om jag känner Mini, som nu, är det något annat när man både ser och hör. Då kan kunniga hjälpa mig att se och höra om det är bra.
 
Just nu sitter jag här på den resårbotten vi plockar ber för att ha som extra sovplats när jag inte vill eller kan sova där uppe. Sitter här i dunklet och konstaterar att jag inte är van att vara hemma en helt vanlig måndag när andra åker till jobbet. Kör det alltid så många bilar i vår gata??! Hmm..inget man märker av annars om eftermiddagen eller kvällarna. 
Kanske får det bli grindar på staketet sen då..om allt går som det ska och Mini följer med oss hem.
 
Nähe.. jag kanske skulle lägga mig ner igen och försöka få lite mer sömn. Min man verkar trött..han tar sovmorgon (med all rätt) :) 

Kommentarer
Postat av: Cissi (Gullcissi)

Tänk om man varit så snygg o piffig på morgonen, och sjuk dessutom!! Ja, vacker som en dag är du, kry eller ej<3
Hoppas det gick bra hos barnmorskan och att su kryar på sej.
Kramar

2015-01-19 @ 21:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0