När det spritter i kroppenÄven vid små inrednings-"projekt" känns det som att släppa ut själen på grönbete. Som om allt sparkar bakut och sträcker på sig.. Idag kom mina nya efterlängtade krukor. Hittade dem i Barbros nätbutik (www.barbrok.se). De såg fina ut på bild..men i verkligheten är de ännu finare. Rejäla pjäser med rejäl tyngd. Gjorda av gjutjärn och känns verkligen rustika. Både i sitt format och utseende. Om jag har haft mina andra vita krukor i säkert tretton år så tror jag de här kommer hålla ännu längre. Ni vet när vissa saker går rakt in i hjärtat. Då får dem också stanna. Det är också då jag känner att det är värt att lägga de där pengarna, även om det kostar en del. Men låt säga att de här står i fönstret minst tretton år, då blir dem ju inte jättedyra i längden.. ;)Jag väntar ju hem ett större projekt också.. Alltså min man och hans pappa är liksom inte lika ivriga på att få hit skåpet, det jag tänker på jämt. Jag vet inte om det är bärandet som tar emot eller om de inte förstår att jag vill sätta igång. Tro mig, jag tjatar.. ;)
Jag hoppas ju att det snart kommer hem till oss för idag kom första saken som jag hoppas ska få plats där i skåpet. En vit förvaringskorg. Eftersom där är glas i dörrarna så måste jag ju förvara krimskrams lite snyggt där i. Då ska denna korg vara en del av snyggförvaringen.
Åhh..det spritter i kroppen av bara tanken på vad jag har att sätta tänderna i.

Fredag idag. Vi väntar på att hockeyn ska dra igång. Då blir det glass med karamellsås. Yumyum!

Lilla Mini har levt vilde idag. Vaknade först tidigt och kände ingenting. Eftersom jag kände så lite igår så kom oron direkt. Men jag la mig och somnade om efter ett glas oboy. När jag sedan vaknade lite senare så var det fullt party där i magen. Sparkar som kändes tydligt i handflatan. Så där låg jag och mös..och bara njöt. Något som också minskade min oro och gjorde mig på mycket bättre humör. I skrivande stund är det livat igen. Tror någon pepp för att lyssna på lite hockey..jo så måste det vara. Bäst att slå över till rätt kanal.

Kram till er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0