Jag hittade mig själv

 
Nu när jag är ledig, får vila när jag vill, får bearbeta tankar i fred och tänka klart utan att någon stör mig så känner jag hur mycket mer energifylld jag är. Som att få tillbaka en bit av livet igen. 
 
När glädjen och orken finns så känner jag också att jag har missat ett år av mitt liv. Ett år av mig själv. Ett år där jag inte fick vara mig själv men där jag verkligen fick känna mig själv. Såhär i efterhand..gick jag tillbaka till arbete för fort ändå? Jag blir tokig inombords när jag blir avbruten i min tankeverksamhet. Det är ju ingen som vet att jag står och tänker, och egentligen behöver tänka klart. Hur ska andra veta det?? Men jag känner det..Nu när jag fått tänka, fått vara kreativ och fått känna på livet igen så känner jag mig själv igen. Hon som varit borta i ett år. Här är jag. Jag hittade mig själv.. jag behövde bara tiden. Är så glad att jag tog alla mina sparade semesterdagar denna julen. Det gav mig hopp om livet!
 
Snart är det tid för den vanliga vardagen igen. Jag ska prova, och försöka. Skillnaden denna gånger är att jag inte tänker kämpa och slita och inte heller säga emot en eventuell sjukskrivning. Jag tänker inte vara rädd för att säga till när jag inte klarar mer. Jag och Mini går före allt jobb i världen. Jag måste tänka på oss och inte alla andra.
Jag har kämpat mig igenom mycket mer än vad man borde behöva. Behöver jag verkligen bevisa mer? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0