En text i natten..


Ibland drömmer jag extrema mardrömmar.  Med död som "huvudsyfte". Det är inte alltid någon dör, men alltid någon som är påväg att dö. Jag vaknar alldeles stel i kroppen och känslan av att man bara vill skrika. De där klassiska filmscenerna nör någon vaknar av sitt egna skrik. Så känns det. 
Då är det lika bra att sätta sig upp och försöka skingra tankarna. Vänder man sig bara om börjar det om på nytt.
Det känns som att jag aldrig, eller väldigt sällan, får slappna av på natten. Jag spänner mig i mina drömmar och när jag vaknar känner jag bara efter.. Känner efter så allt är okej. Scannar av rummet och väntar på något litet tecken från Mini. Är trött på att vara gravid. Ärligt, jag hatar att vara gravid. Jag hade inte tvekat någon sekund om jag hade kunnat lämna över det till min man. 
Där har Anja Pärson och Filippa det bra.. :)

Det där riviga jag hade i halsen..det har nu satt sig i svalget och känns mer ont och svullet. Jag fortsätter stanna hemma från jobbet. Tänker inte gå dit för att överanstränga mig och riskera något annat. Jag är inte som förr. Nu struntar jag i vilka problem det än ger på jobbet och tänker på oss, mig och Mini. Jag tänker inte heller göra några beställningar hemifrån. Det får någon annan sköta. Jag bryr mig inte nu. 

Det är VI som är viktigast. 
Nu tror jag det får bli ett glas oboy innan jag försöker somna om. Magen kurrar så jag måste lindra med ngt.. kall oboy är skönt för halsen också.

Kram 

PS. Kommer ni ihåg serien En röst i natten?? Kom och tänka på den när jag satte rubriken ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0