Bokstavslampa

Jaha.. då ska väl jag också ge mig på projektet bokstavslampa. På Instagram är det bokstavslampor så det står härliga till, och man kan ju inte bli annat än sugen på att prova själv. Vilka bokstäver det blir.. De första på våra barn. L som i Lando och en än sålänge "hemlig" bokstav. Minis riktiga namn. Även om Mini inte är född så är namnet klart. Innan Lando var född så var vi inte säkra på vilket av namnen det skulle bli. Också blev det Lando, rörande överrens i mormors famn.
Nu är det rätt givet till Mini, och inget vi kommer ändra.. Ja, om det inte visar sig att Mini inte är vad vi alla tyckte se.

Färgerna jag även beställde hem är några nya från Panduro. Den grå ska vara till bokstävera. Den rosa vet jag inte än. Men det lär jag säkert komma på sen när våren närmar sig och vårkänslorna börjar spritta i kroppen.
Älskar att måla. Så himla avkopplande!

Annars är det mestadels en skitdag idag. Jag är ju som skrivet tidigare, förkyld. Så tråkigt. Avskyr halsont och när det kliar svidande i näsan.
Som jag skrev inatt så sov jag inte mycket heller efter alla mardrömmar. Dessutom fick dem mig på negativa tankar. Även om jag känner Mini sparka lite då och då så kan jag inte ens tänka mig att vi ska ha turen att få ett levande barn med oss hem denna gången heller. Ibland kan jag tro det, men när det svarta molnet är över mig är det nästan omöjligt.
 
Jag hoppas på en bättre dag imorgon. Till dess fortsätter jag leta pysselinspiration.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0