Är trött på denna förkylning

 
Den där envisa förkylningen håller mig i sitt järngrepp. Vägrar ju ens visa någon tendens på att avta. Det är ju så man hinner bli nervös att det ska påverkar bebis i magen. Vill inte ha ngt skit som ställer till det.

Jag försökte sova en stund, men det är svårt. När man inte tar ut sig om dagarna är det också svårt att komma till ro "bara för att". Jag har svårt för det. Vila kan jag göra, men inte sova. Iaf så blev det inte bättre av att ligga ner, nu börjar jag få ont i huvudet istället och känner mig varm. Verkar dock inte ha någon feber.
Såååå jobbigt och frustrerande är det. Nu får det vara bra! Jag orkar inte detta.
 
Tur att mamma inte r rädd för att bli sjuk. Hon kom hit och åt frukost med mig idag. Det var mysigt. Dessutom är det en sådan dag då mannen inte kommer hem på lunch, så jag hade varit ensam hela dagen om hon inte kommit. Hur kul är det när man är sjuk och inte kan göra något?!!
Med sig hade hon senaste numret av Drömhem & Trädgård, och i detta numret var där ju några inspirerande reportage och fina hem :) 

Sen var hon vänlig och åkte och hämtade ett paket som låg och väntade på utlämningsstället..
 
Äntligen kom de fina förvaringslådorna. Tre storlekar, samma stil och helt underbara. Passar perfekt in i skåpet. En dag när jag är frisk ska jag fylla dem med sådant som behöver fin förvaring.. ;) Är helnöjd, och så glad att alla tre fick plats.
 
När mamma ändå var i butik så passade jag på att be henne köpa hem lite tulpaner till mig. Jag och mina tulpaner.. men det gäller att frossa nu :)
 
 
Men hur fint är det inte?? Älskar denna blomma!! De senaste vita fick hänga kvar ett tag till. Mamma fick tag på ljusrosa, så när bara de gula bladen från de gamla tulpanerna åkte av så blev det en perfekt kombination med de rangliga till de rosa krispiga.
En stor bunt blev det på matbordet.. och otroligt vacker. Något att vila ögonen på när man går här hemma.
 
Nähe.. jag får väl återgår till att lägga huvudet på kudden och räkna flygande dammkorn eller nått. Vad jag än gör så känns det inte bättre med förkylningen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0