Allt lät och såg bra ut


Jag har sådan huvudvärk. Mest hela tiden och säkert ännu mer nu för att jag hostar hela tiden. Ibland när jag hostar stramar det i hela magen. Det kommer jag ihåg från förra graviditeten också, kan inte resa mig för snabbt, hosta eller göra hastiga rörelser. Aj aj! Nu har jag ju redan djävulskt ont i vänster sida när jag går eller står eller sitter eller vad som helst. Inte hela tiden. Ligamenten sa barnmorskan. Säkerligen ligamenten. Och jag tror henne..nu för tiden självdiagnostiserar man sig själv via nätet innan läkaren gör det åt en.. så jag hade mina aningar. Eller mannen min, det är han som får dem uppdragen när jag klagar över smärta och oro.

Barnmorskan tyckte ändå jag skulle ta det med min läkare på tisdag. Så det ska jag göra, och även prata sjukskrivning. Sjukskrivning. Fanns knappt på min karta. Nu kanske jag kommer bli sjukskriven en andra gång inom ett år. Känns helt galet. Jag, sjukskriven? Men jag vet att det är nog ändå det bästa..så jag kan få ta saker i min takt. Smärta och oro, men också en saknad som sitter i hjärtat.

Annars verkade allt bra med Mini. Hjärtljudet behövde barnmorskan inte leta efter..det hittades direkt, och det lät fint. Blodtryck och urin var det inga konstigheter med. Imorgon lämnar jag ett urinprov på odling också, för att ha extra koll så jag inte har någon urinvägsinfektion som lurar. Man vet ju aldrig, även om jag äter medicin varje dag mot det.. Känns tryggt med extra koll.

Om några veckor är det dags för sockerbelastning. Man är ju inte sugen direkt. Fast med citron och sugrör så är det inte så äckligt, mest jobbigt att få i sig allt. Även här lyssnade barnmorskan på mitt önskemål och bokade in mig en dag när öppna förskolan är stängd (de håller till i samma lokaler) så jag slipper sitta och titta på alla mammor med sina barn i två timmar. Det är lätt att tankarna börjar fara iväg då.

Ja, det var dagens besök hos barnmorskan. Nästa vecka är det tillväxtultraljud. Så får vi hoppas Mini växer som hen ska. Tror även att det kommer påbörjas en liten plan inför igångsättningen. Känns nervöst. 20 maj som det är sagt har jag aldrig tagit till mig eftersom jag vetat att det inte blir då.. så därför har jag aldrig haft något annat mer än maj i huvudet. I nästa vecka kanske vi har ett datum.


Från något till något heeelt annat. Fick ni ellos katalogen idag? Jag blev såld på skjortan och byxorna.. kunde inte låta bli att klicka hem. Får ju passa på nu innan det blir skralt i kassan. Skjortan tänkte jag att man kan ha öppen när magen inte får plats i en knäppt skjorta.. bara med ngt enkelt linne under. Byxorna har resår i midjan.. så om de skulle passa (har sååå svårt för byxor) så är dem töjbara i midjan, och sen kan man ha dem nedanför magen med en topp nedstoppad i brallorna sen med en skjorta eller nått över. Himla snyggt på bild iaf.

Nähe kära vänner.. Idag har jag gjort middagen lätt för oss. Ärtsoppa på burk. Kan det bli enklare? ;) Magen kurrar iaf.


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad skönt att allt var bra! Supersnygga kläder, hoppas du blir nöjd när dom kommer i brevlådan.

Krya på dig!
Kram

2015-01-19 @ 17:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0