Tänk utanför boxen

 
Det mesta har ju redan hänt på instagram (@hantverkaregatan).. Men ändå, man kan inte visa upp min stolthet för få gånger. Den häriga hoppbocken. Kommer ni ihåg från gymnastiken? Alla har vi olika minnen från dem.. själv har jag en rejäl stukning av vänterarmen just från en sådan. Att t var vänsterarmen och handen kommer jag så väl ihåg.. jag är ju vldigt vänsterhänt av mig och en stukning gav mig ett stort handikapp. Men hey.. det var ju åratal sedan.. När jag sedsan såg ett inredningsreportage med just en hoppbock som en större inredningsdetalj s har jag aldrig släppt drömmen, att äga en egen. Nu fick jag chansen, och jag tog den! Utan att tveka, fast med en viss rädsla.
 
 
Nu efter att mitt nymålade månbord kommit p plats så blev det mycket bättre med hoppbvken. Det blev en bättre "harmoni" med bordet brevid. Kan nästan inte titta mig mätt på den hörnan nu.
 
Imorgon tänkte jag införskaffa mig en drös med vårblommor som jag tänkte plantera och ställa på bordet. Pärlhyacinter har jag där nu..
 
Men lite krokusar och kanske ngn Tete-a-tete kanske också kan få plats. Tänkte MYCKET vår på liten yta.
Vi får väl se imorgon..
 
Min favoritljuslykta har nu fått en mer central plats också. Den är gjord av en gammal vinfaska.. Återvinning, det gillar jag! Tyckte det passade himla fint att använda ett vingas med samma känsla, också till värmeljus. För eller hur.. man behöver inte använda allt till vad det först var tänkt som. Tänk utanför boxen.
 
Nähe.. om ag ens ska orka införskaffa några blommor oh skapa den där våren på liten yta så får jag nog ta och släcka. Något jag skulle gjort för längesen.. men ni vet hur det är. Man sa bara kolla det där.. och sen det där också.. Men nu så, nu släcker jag. Gosar in mig hos min man och känner Mini sparka ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0