Lite skönhet..

 
Okej, här kommer ett "skönhetsinlägg". Jag som är helt okunnig inom detta område, och faktiskt rätt ointresserad. Man kan ju tycka att ALLA borde vara intresserade av att ta hand om sig själva, men så är inte fallet. Fast ibland får jag mina ryck. Som idag! Idag kände jag att det var dags att ta hand om framför allt mitt stackars ansikte. Både geaviditeten OCH allt vi gått igenom den senaste tiden har verkligen satt sina spår. Huden flagar sönder och lystern är liksom borta..
 
Men idag körde jag på med lite ansiktsmask. Provade den omtalade om MayBeauty. Alla är extremt imponerade av denna verkar det som. Visst, den tar bort lite döda hudceller och huden känns len därefter. Tar den då på ett magiskt sätt bort pormaskar och ger en tillbaka hyn allt det där skimrande när man plågat sig igenom avdragningen? Det kan jag faktiskt inte påstå.. Den tar bort det yttre.. det som man får bort med en scrub också. Det gör svinont att dra av masken, men det är inte för att den gengör på djupet. Det är för att den faktiskt sluter sig om allt fjun man har i ansiktet. På de fjunfria områdena tycker jag inte det gör mer ont än att använda Niveas ansiktsmask som fungerar på samma sätt. Det är alltså fjunet som dras bort som gör ont, inte för att all orenhet följer med. Jag låter mig inte "luras". Det är en bra mask.. men det finns billigare varianter som fungerar på precis samma sätt. 
När masken var avdragen, men tårkanalerna fyllda av vätska, så tvättade jag rent med en toner, Kueshi, som följde med i senaste Glossyboxen. Första gången jag provade den, så några större åsikter kan jag inte komma med. På Glossybox sida står det följande "Vitaliserande toner som hjälper till att motverka glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Återfuktar och balanserar huden och ger en fräsch och ren känsla". Min största åsikt är att den doftar helt underbart och fräscht. Lite citrus. Dessutom blir man ju glad av färgen ;) Det kändes som att den tvättade rent.
Sen kommer vi till min stora favorit. Cliniderm By ACO, SOS barrier repair. Har du torr hy, känslig hy, "svettas" lätt efter att du smörjt in dig?? Då är denna något för dig. Man blir mjuk DIREKT. Det känns som hela ansiktet skuttar lite lätt av glädje av fukten. Ofta känner jag hur krämer täpper igen hela ansiktet och jag börjar svettas lite lätt istället. Har aldrig hänt med denna. Den är faktiskt bara helt underbar!! Dryg dessutom. Jag köpte min från Apotea, nu vet jag inte var man hittar den..Tyvärr! Den verkar inte finnas någonstans längre. Ska kolla upp det där..
Mina läppar är alltid ett problem. Alltid torra, såriga och helt hopplösa. I helgen var jag i en "billighetsaffär". Där stod korgar med hur mycket sminkprodukter som helst till vrakpriset.. Jag kuuunde inte låta bli de där fruktiga läppbalsamen som låg där till billigt pris i olika dofter/smaker. Tur var nog det.. att jag inte kunde låta bli. Visst är mitt bästa tips Idominsalva på läpparna innan läggdags, men inte dagtid.. Då kör jag på denna budgetvariant som är helt ofärgad och luktar gott :)

Nähe vänner.. nu får jag nog trycka i mig lite mat och röja lite här hemma.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0