Snö

 
Det är ju långt ifrån snö på den här sidan landet.. Eller iofs, kanske ljuger jag lite. Det ligger faktiskt lite snörester kvar på sina ställen.. För vi fick ju jättemycket snö för bara två veckor sedan. Sådär mycket att det blev (h)julspår i gatan av bilarna och allt, precis allt, var vitt och troligt fint. Nu är det mest brunt. Jag längtar efter det vita snötäckta världen. Något jag iofs längtar efter nästan året runt. Det är väl precis när årstiden gör sig till känna som jag tycker det är mysigt. Annars kan jag tänka mig snö och kyla resten av året ;) Sån är jag.
 
Idag har vi haft en mysig dag. Jag trodde det inte inatt. Tyra kunde verkligen inte somna ordentligt efter halv tre. Till slut fick jag lägga mig på fel håll i sängen ( likt pippi långstrump) för att Tyra skulle känna att jag var nära, också hade jag armen in mellan spjälorna, så hon kände att jag var där. Inte så bekvämt, för mig.
 
Men vi gick ändå till öppna förskolan imorse, vi sjöng och hade mysiga timmar. När vi sen varit hemma ett tag blev vi båda så trötta att vi somnade tätt ihop i soffan. Mysigt, och vi båda sov gott.
 
Nu blir det bus och mys i väntan på att husets pappa ska komma hem :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0