Det jag inte hade tid till


Jag hade ju inte tid att lägga energi på "oviktiga" saker så som inredning. Nä, det har jag inte heller i det stora hela. Men lampan från Ikea kom igår. Rättare sagt så kom det två. Tänkta till våra fönster i vardagsrummet när adventsljusstakarna åker ner. Men ibland får man bara en tanke och även om man egentligen inte känner för det så bara måste man prova sin tanke. Så därför åkte en lampa upp bakom soffan på det lilla sidobordet. Samtidigt tipsar jag då om en snygg och väldigt billigt lampa. En Sollefteå bordslampa kostar 80 kronor. 
När julstressen lagt sig och vi båda är hemma så kanske jag ska prova en annan idé som slog ner i huvudet. Blir det av ska jag visa er.

Snart ska jag ställa mig i köket och laga mat.. En hel del Janssons frestelse.

Men i väntan på att min man ska komma hem så får jag fortsätta underhålla den lilla älsklingen. Hon som vill ha mycket uppmärksamhet just nu. Extra känsligt nu när tre tänder ska komma fram.. SAMTIDIGT.. Sist var det två där nere som kom samtidigt. Nu är det tre där uppe. Humöret är inte alltid på topp om man säger så..

Får jag tid ikväll blir det nog lite gipspyssel i form av lyktor.. (ännu mer inredning jag inte hade tid till). Ops. Men pyssel är bra för att koppla bort stress..


Kram kram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0