Chokladpraliner och fest


Sitter här i mina prickiga pyjamas byxor och äter chokladpraliner inpackade i guldigt prasselpapper och som dessutom är fyllda med baileys. Det ni. Gött! :)

Eller bara så tröstäter jag, för säkerhets skull. Har jag tur i oturen så hittar jag någon överbliven chokladrest i någon tandficka eller nått när jag behöver vakna inatt för hundrade gången för att Tyra är orolig. Då är jag glad över att jag åt den där chokladen nu.. Grejen är ju kanske att jag mest troligt har borstat bort allt innan jag hamnar i sängen. Eller att JAG inte kan sova pga av sockerchock. Sen kaaaan det ju också vara så att Tyra sover hela natten. Men äsch.. bäst jag tar en chokladbit till och njuter lite extra då..
Man vet ju inte när det blir nästa gång.

Imorgon är det fredag mina damer och herrar. Det berättade mannen i kassan på Netto för mig idag. Han var sådär trevlig att man med blev misstänksam. Ska han råna mig? Raggar han? Eller försöker han bara vara trevlig? Är jag på Netto? Verkligen, är jag på Netto? Han önskade ju oss alla i kön en trevlig torsdag också.. Nä, så gör dem inte på Netto.. Men jag var där och det kostade precis så mycket som det skulle kosta. Han var helt enkelt trevlig. Dessutom frågade han om det blev fest på lördag.. Jag skrattade och mumlade ett nä, verkligen inte. Efteråt tog jag det som en komplimang. Jag måste se så ung ut att folk tror att jag fortfarande är en partyprinsessa om helgerna. Ha.. det är jag. I myskläder och med handen i chipspåsen. Tror inte han hade frågat detsamma om Tyra varit med mig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0