Att ha fått lusten tillbaks


Idag kom det inte bara en leverans.. Nädå, flera. En kom hem.. till tomtgränsen. Inte en centimeter längre. Sen fick vi sköta resten själva. Tur jag inte var ensam hemma.. problemet var väl mest att mannen vaknat tidigare och hade fått svinont i ryggen. Vi hade inte alls räknat med någon leverans idag heller eftersom vi inte hört något om leveransdag. Men jag klagar inte.. Bordet kom och vi fick burit in det. Även med ryggont. Jag kavlade sedan upp ärmarna och vips så vad det monterat och stod på plats. Fy fasiken vad nöjd jag är. Vi båda är nöjda! Det är mycket mindre än vårt förra, men detta är runt.. det innebär fyra hörn mindre för Tyra att slå sig i ;) Och inte minst VI.. ni ska bara veta hur många gånger man skavt knäna i de hörnen. Lika många svordomar har det kommit.

Nu har vi ett marmorbord (tidigare hade vi betong).. Lika hårt till ytan men inga vassa kanter. Dock är ju marmor lite mer känsligt.. så polish måste jag köpa hem.


Från JuliasVitaDrommar.se kom det även finfina paket. Ett i vackert silkepapper med det finaste sidenbandet. Det var så man nästan inte ville öppna det. Utan bara låta det ligga där på soffbordet och vara fint. Nu kunde jag inte bara låta det ligga eftersom jag var rätt nyfiken på hur det lilla inslagna fatet (som säljes som tvålkopp) såg ut. Fint som snus. Fast det har jag inte hunnit fotografera än.
Med den leveransen kom även det finaste sopsetet från Iris Hantverk.


Ett sopset.. Men detta är hantverk och ett snyggt sådant. Dessutom väldigt välbehövligt just nu. Nu äger jag det och slipper sukta något mer efter det.. Hurra! Det tog mig bara några år att komma loss med den saken.

Inte nog med det.. mina, eller våra, nya sänglampor kom också en dag som denna. De är rent ut sagt skitsnygga!


Det är så skönt nu när vi båda har varit lediga. När jag fått avlastning och jag har kunnat passa på att bara vara mig själv när Tyra hängt med pappa. Jag har fått boosta mitt intresse för inredning som höll på att dö ut där ett tag. Nu så.. nu känner jag igen mig själv igen. Och det är ju så roligt!!

Snart är det nytt år.. året då jag ska gå tillbaka och jobba igen. Året då Tyra ska börja på dagis. Men först ska jag njuta några månader till, sen ska Tyra få mysa med sin pappa innan hon ska ge sig ut till verkligheten.

2015 har varit ett underbart år. Eller iaf från den 5 maj. Eller rättare sagt 6 maj, då hela karusellen lugnat ner sig och jag var samlad med min man och vårt andra barn. Innan dess var det bara kaos.

Nu blickar vi framåt. Inte långt fram. Vi tar dag för dag. Njuter av det viktigaste vi har, varandra. Tillsammans klarar vi allt och tillsammans håller vi ihop. 

Gott nytt år. Vi ses snart igen <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0