Vill låsa in mig


Jag känner ingen inspiration till någonting just nu. Jag vill bara låsa in mig och låtsas att tiden inte finns. Allt är riktigt jobbigt just nu. Tiden närmar sig. Ju närmare desto mer skrämmande. Jag är minst sagt livrädd!! Det är som att jag inte riktigt orkar längta efter Mini för längtan att bara få bli klar är större. Givetvis längtar jag efter Mini och det är svårt att förklara hur jag menar. Oron är bara för stor och tar över allt i mitt liv just nu. Min hjärna är så inställd på katastrof. Det kommer den vara hela vägen fram, jag kommer inte kunna slappna av förrän jag vet. Det går knappt någon tid utan att mina tankar går till hela situationen. Det spelar liksom ingen roll att jag känner Mini, rädslan är lika stark ändå. 
Att åka in till sjukhus för kontroll är också skrämmande. Hela tiden dras jag tillbaka till vår värsta dag i våra liv. Där på sjukhuset. 

Krämporna blir tusen gånger värre nu också. Jag är så skör att även det lilla är som om världen rasar. Att inte våga sova. Att inte våga leva. Att knappt våga vara glad. Allt för man är så rädd för att något ska gå fel igen. 
Det finns inga ord i världen som kan göra mig lugn. Det finns bara en sak, bebisskrik från vår bebis.

Jag kommer inte vara speciellt aktiv här eller på instagram nu. Jag orkar inte. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0