En plan


Jag kan som vanligt inte sova. Mycket tankar som far i huvudet. Spänning och skräck. Igår var vi och tittade till Mini där inne i magen. 
Allt såg bara fint ut. Hen har kasat ner, men inte fixerat sig, så det var inte det lättaste för vår läkare att mäta. Mätningen är för mig inte det jag koncentrerar mig mest på..det är mer hjärtat och flödet som betyder mest. Och givetvis rörelserna. Det blev ett Ua på det.. för Minis rörelser var det inget att klaga på. En liten smitare från de bästa bilderna.
Efter det så gick vi därifrån med en plan också. Allt för att underlätta den sista tiden. Så får vi se om det behövs mer ändå, eller om det ska klara sig.. Det är nog det som skrämmer mig. Hur jag ska klara det. Som tur är har vi en läkare som är fantastisk, som lyssnar noga och tittar på en och avgör utifrån mig och mitt mående. Är så evigt tacksam för det!!!

Så..hem kom vi med en plan, och i skrivande stund är det inte bara jag som är vaken :)

Efter sjukhuset idag så mådde jag faktiskt bra och kände mig glad. Så jag åkte inte hem efteråt utan passade på att hänga i mamma och pappas trädgård medan mamma slet i rabatterna. Det var ju ett fantastiskt väder.
När jag sen kom hem blev det middag, och senare på kvällen kom vår vän J och hälsade på. 

Tråkiga är att jag dragit på mig ngt skit som kittlar i luftvägarna. Hostan ligger nära till pass hela tiden. Tröttsamt! Orkar inte bli sjuk nu också :( Håll tummarna för att det inte blir värre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0