Ctg


05:59 piiip.. jag kan inte sova. Tråkigt. Önskar nämligen att jag sov som en stock nu så jag kunde få vakna pigg och alert. Men nä..

Igår var jag hiskeligt trött. Sådär så jag knappt orkade hålla huvudet uppe. Jag försökte och jag gjorde lite smått här hemma. Men mest vilade jag. När klockan var 14:15 så gick det bara inte mer. Jag var tvungen att sova, och jag somnade på fem röda. Jobbiga var att det kunde bara vara i tio minuter för sen skulle vi gå bort till barnmorskan. Tänkte att jag skulle gå hem och sova en stund efter det istället. Så blev det inte. 
Eftersom jag varit så orolig de senaste dagarna så ringde barnmorskan till sjukhuset och ordnade så jag kunde få komma in och göra ctg. Så det var bara till att åka vidare till sjukan. När vi kom dit tog de emot oss, kopplade upp mig till mätaren och sen låg jag där i en halvtimme, på sidan alldeles stilla. Mini rörde ju sig hela tiden då, såklart! Ibland så mycket att siffrorna på hjärtslagen försvann. Typiskt Mini. 
Inte kunde man sova heller. Så efter den halvtimmen var jag alldeles groggy..och hungrig. Så vi tog oss hem och sen var det bara till att ställa sig vid spisen och laga mat.

Så det där med att komma hem en halvtimme senare och få sova vidare blev det inte.. och sen snurrar det lite tankar och då kan man inte sova på natten heller.

Jag får väl vila under dagen idag. Känner lite att jag dragit ner på tempot rätt rejält nu. Tröttheten har tagit över, det är jobbigt att röra sig och när jag gjort för mycket så blir oron extra påtaglig. Det är inte lätt att hitta en balans nu.

Men man får väl lyssna på psykologen och göra små steg, men vara noga med att det är vi som sätter gränserna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0