Är så trött


Inatt sov jag flera timmar mer än vad jag brukar. I vanliga fall vaknar jag rejält runt två.. alltså vaknar så jag måste sätta mig upp..sen kan jag sitta vaken i två timmar innan jag kan somna om med flera avbrott fram till sex tiden.. och oftast har jag vaknat flera gånger innan två också. Jag ligger där och vakar över Minis rörelser. 

Igår var jag så vansinnigt trött efter att knappt sovit någonting på natten. Det var så även kassörskan i affären påpekade det och tittade lidande på mig. När hon sa det kändes det nöstan som att jag somnat till där i kassan medan hon slog in varorna och efter hennes block ville jag nöstan bara börja gråta. Jag VAR så in i helsikes trött.
Så gick vi hem..och jag kunde inte låta bli att trycka i mig lite godis innan maten. När vi sedan ätit fick jag ny energi. Gick och duschade och var vaken någon timme till.

Sedan somnade jag..vaknade och förstod knappt var jag var. Jag som alltid vaktar Mini och måste känna liv innan jag somnar om orkade inte känna efter. Jag somnade varje gång jag vaknat för att vända mig. Klockan 04-någonting vaknade jag första gången rejält. Gick på toa.. och somnade om direkt igen.
Sen närmade klockan sig fem halv sex och jag gick ner i soffan ett tag.
Men jag insåg att jag var för trött för att sitta i soffan så jag gick upp igen. Tänkte att det kunde bli en mysig pratstund med min man nör han då skulle vakna och innan han skulle rusa till jobbet. Jag somnade. Vaknade först när han var påväg ner och då påväg hemifrån. Mysig stund. Jaja, jag fick sovit lite till.

Sen gick jag ner och satte mig i soffan.  Åt lite mackor och drack oboy.
Med tiden kom jag längre och längre ner i soffan.. till slut slumrade jag till..igen. Flyttade över till liggfåtöljen och försökte följa med på tvn..vaknade med ett ryck. Hade somnat igen..

Jag är såååå vansinnigt trött. Det är så jag känner att det ska bli jobbigt att gå bort till barnmorskan senare idag. Bara för att jag måste masa mig ur soffan då.. Barnmorskan ligger bara ett par hundra meter bort, så det är inget långväga. Helt sjukt vad trött jag är. 

Mini rör sig. Har känt hur Mini flyttar på sig och en och annan spark kan komma. Men när jag inte mår bra då tycker jag inget är bra och jag är livrädd för allt. 
Är så trött på allt..är så trött både fysiskt och psykiskt nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0