Trendiga kaktussjukanJag är lite halvt på benen igen. Orkade inte vara hemma från jobbet ngt mer för att gräva mig djupare ner i mina egna tankar. Så igår klev jag upp i vanlig ordning, likaså idag. Tankarna finns där, alltid! Därför är jag också så trött nu att jag fått lägga mig i soffan (trots röra överallt) en stund.

Förutom att jobba, tänka och vila så har jag även hunnit få den trendiga kaktussjukan. Jajamensan! På två dagar har jag hunnit handla fyra kaktusar..stora som små. Det bästa med kaktusar är att man bara behöver tycka dem är snygga..vattna och pyssla om dem behöver man knappt. Så det är bara till att beundra. Passar mig alldeles ypperligt nu.


Äntligen är det fredag. Jag som ändå varit hemma störta delen av arbetsveckan. Jag ÄR trött. Utmattad. Dessutom hade jag inte en lugn stund på jobbet idag, vilket hjälper till att bidra till trötthet.

Ikväll äter vi resterna av den supergoda vegetariska bönchilin jag gjorde igår. Sedan kan ni hitta två utslagna i soffan i detta hemmet denna kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0