SysselsättningJag försöker sysselsätta mig. Dock är energin väldigt låg. Batterivisaren står och piper jämt och blinkar rött. Var kan man köpa mänskliga batterier? Jag är i behov av ett.

Jag kan ju inte bara sitta ner, även om jag skulle vilja. Något måste jag göra och idag blev det till att spraymåla mina lampor jag köpte på Netto härom dagen. De var svarta med någon kromfärgad detalj. Nu är de vita och passar in
mycket bättre i vårt hem och i våra fönster. Nu behöver inte grannarna undra vad som mer gått snett här hemma.. Jag menar, det har nog aldrig funnits en svart pinal i mina fönster sedan vi flyttade hit för över sex år sedan. De kan ju börja undra då..

Kaaanske kommer jag få upp ännu ett vitt lampprojekt idag. Det beror dock på om våra kära vän och elektriker får en stund över. Annars vet jag att han kommer en annan dag, så jag är inte så orolig.

Livet rullar på i samma snurr. Jobben tar vår energi och allt rullar både för snabbt men öven för långsamt. Kanske för att jag vill komma förbi några "stoppdagar". Som julen. Ännu mer Landos ettårsdag. Jag är rädd att den dagen kommer knäcka mig och jag rädd redan nu för att komma dit, samtidigt som jag vill ha den gjord. Jag är rädd för hela julen..min favorittid som inte alls lockar nu. Jag vet att det är lång tid dit för de flesta..men inte för mig. De här nio månaderna utan min son känns helt uppåt väggarna. NIO MÅNADER har gått, samtidigt som dessa månaderna känns som dagar.

Jag lever vidare, följer strömmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0