Knäckt likt en torr pinneHar legat nerbäddad nästan hela dagen idag. Det var igår jag bröt ihop. Det var som om någon knäckte mig på mitten likt en torr pinne. Jag låg på sängen och storgrät och insåg hur mycket panikkänslor jag har över den där morgonen då jag vaknade och inte längre kände min sons rörelser. Vi som kunde ha en mysstund på morgonen, han sparkade inifrån och jag klappade på magen tillbaka. Vårt sätt att kommunicera. En morgon var det bara borta. Jag får panik över hur ett liv bara kan försvinna. Nu blev det för mycket och jag har bestämt mig för att stanna hemma halva denna veckan minst för att återhämta mig. Nu måste jag gå först. Jag och min man går först!
Det andra får vänta.

Kommentarer
Postat av: Lissen

Har läst din blogg länge.Förstår att det är jobbigt för dej och din man. Vill bara skicka en kram och hoppas att du har många att prata med och få tröst.

// Lissen

2014-09-22 @ 21:52:25
URL: http://lissento.blogg.se
Postat av: Emma

Jag har tidigare läst din blogg en del, med ett uppehåll nu då jag själv la ner bloggandet en stund. Så har nu läst ikapp mig några månader och blev slagen av vad ni varit med om. Jag är så ledsen för er skull och skickar massor av styrkekramar till er båda. Låt sorgen få ta sin tid. Det finns ingen anledning att stressa igenom. Kramar i massor

2014-09-23 @ 11:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0