VARDAG, men inte var dag.

 
För varje dag blir jag mer och mer sugen på att dra igång bloggen igen. Kanske är det ett behov av att få skriva som kommer tillbaka.

Även om mitt liv kan kännas deprimerande just nu så kämpar jag mig vidare för varje dag. Livet går vidare, utan Lando i min famn, men alltid i mitt hjärta.
Livet går upp och ner och även om att det kan kännas som att det står still så händer det ju faktiskt att dagar ändå kan kännas hyffsat bra.. speciellt om man jämför med hur det faktiskt kan vara.

Jag lever ständigt med en sorg, en ilska, avundsjuka och oro. För det betyder det inte att jag inte kan skratta. Jag kan känna att jag har en såndär vanlig vardag, ni vet en sådan där timmarna går och man småfixar med allt.
Som idag. Min man återgick till arbetet imorse efter sin semester. Jag har en vecka kvar. Så här går jag i min ensamhet och småfixar. Jag gör armband (för er som inte följer på instagram, så kommer det kanske ett inlägg om det en annan dag), dricker (hur mycket som helst i denna värmen!!) allt från kaffe till vatten, bläddrar i tidningar och längtar efter regn så jag också kan ta en rejäl städning här hemma och känna att jag faktiskt har det lika fint, på mitt vis, som de bilderna, tvn sluddrar i bakgrunden och jag längtar tills min man kommer hem. En sån dag.. VARDAG. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lissen

Har följt dej länge och vill bara skicka en kram. Hoppas dina dagar går lättare, även om sorgen finns kvar.

Härligt att du har pyssel och blogglust igen

2014-07-28 @ 18:09:17
URL: http://lissento.blogg.se
Postat av: Camillasnyahem

Vilket fint inlägg vännen. Kram.

2014-07-28 @ 20:52:52
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0