Detta är en favorit i hemmet

 
Hej på er.. denna härliga lördag! Idag känns det som att det är den sista sensommardagen. Soligt men ändå med en uns höst i vinden som knappt känns av. Varmt men ändå med en krispig ton. I love it!
Hösten är på gång och fastän ljuset blir sämre och sämre för en kamera för varje dag som går så blir jag ändå mer inspirerad att dra fram kameran nu. Jag blir helt enkelt mer inspirerad över huvudtaget nu.

Så idag fick mina älskade Omaggio stå till tjänst.
Det var i November, till min födelsedag, som jag fick den stora. Helt förälskad i ränderna, formen och känslan på vasen. Den förälskelsen är ren kärlek numera. Man kan liksom inte få nog när man väl fått hem den första. Så två små vaser har också fått flytta in. Ska ärligheten fram så sneglar jag på tre andra små vaser också, i samma serie också från Kähler. Men med en rundare form, men också små små. Jag är nämligen säker på att dessa tre tillsammans med mina andra två små kommer göra sig himla fint i vårt stora fönster.

De små hjärtan är små vetekuddar. Jag har ännu inte värmt dom än. Men ibland vill man bara ha lite värme om händerna eller fötterna. Då orkar jag inte dra fram en jätte vetekudde.
 
Alla bilder är tagna av Camilla Håkansson 2013
Ja.. det var denna bildkavalkad för denna gång. Nu vet ni vilken serie från Kähler som är min favorit.. :)
Nu ska jag lägga mig ner i soffan stund och känna bebis sparka i magen, vilken han iofs. gjort hela natten också. Så därför behöver jag lägga mej ännu mer än stund nu, så jag orkar gå ut i trädgården och plantera alla mina nästan sjuttio lökar av olika sorters tulpaner, narcisser och allium :)

Ha en fin fin dag och tid tills vi hörs nästa gång!
Kram

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem.se

Kähler, kärlek! :) Minns så väl när jag såg vasen hos dig och bara: WOOOOW! Jag har siktet inställt på vasen och fatet nu. Får hoppas på att jag varit snäll i år så kanske tomten kommer med dem. Eller så köper jag själv. :)

Ha en fin dag!

2013-09-14 @ 12:19:13
URL: http://www.camillasnyahem.wordpress.com
Postat av: millandante

SÅ FINT!!! vasen är underbar, liksom dina bilder!

Kram kram
Milla

2013-09-14 @ 19:13:54
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Therése S

Så fint.

2013-10-13 @ 12:30:06
URL: http://thereses.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0