Jodå, det gör ont när knoppar brister..


Hej på er!!
Har ni det bra? Hoppas solen lyser på er också. Det gör den på mig idag. Visst har vi haft några dagar nu som inte varit så varma, och det är inte så supervarmt idag heller, men innan dess hade vå några riktigt varma dagar. Helt fantastiskt. Vi har jobbat och slitit i vår trädgård. En ny rabatt är anlagd.. nu ska jag bara ha perenner att fylla den med :) Vi har suttit ute och ätit middagar och vi har haft parasollet uppe och hängt tvätt på torkvindan, i riktig sommaranda. Maskorosorna hos grannen är i full blom, och snart har vi fröna på vår gräsmatta. Ett evigt sommararbete om inget annat ;)

Idag när jag gick ut och satte mig på altanen i solskenet för att dricka morgonens för cappucino så slogs jag av något av det vackraste.. körbärsträden i FULL blom. Jag var tvungen att rasta kameran ett tag och knäppte några bilder (som synes).
Det sägs ju att det gör ont när knoppar brister.. så sant. Det är så vackert att det gör ont :)

Det tråkiga med denna dagen är faktiskt att det är söndag och jobb som gäller imorgon. Efter långledigt känns det alltid extra tungt att gå till jobbet. Speciellt när vädret nu vänder :)
Men men.. vi får längta till nästa helg, då sägs det att det ska bli riktig högsommarvärme.

Nu ska jag vädra torkvindan och duka fram lite frukost, fat det får bli inomhus.. vinden är lite kylig.

Ha det alldles underbart till nästa gång vi ses.. Vill ni hänga med mig dagligen så är det hantverkaregatan på Instagram som gäller ;)

Kram

RSS 2.0