Oj, det här var ett tag sedan..Nämen Hej.. hallå..
Oj, det här var längesen nu ju. Känner mig lite rostig och helt bak och fram. Det är så illa att jag inte ens kan använda mig av "vanliga bloggläget" för då kan jag inte infoga en bild. Nu får jag använda mig av Snabbinläggsrutan för att skriva detta.. Måste kolla på det, för detta funkar ju inte i längden.

Jaha.. vad gör att jag nu är här och klottrar? Jo, Camillanyahem kan känna sig skyldig till detta. Önskar jag kunde lägga en länk till hennes blogg. Men det kan jag inte just nu, men kika in hos www.camillasnyahem.se. Hon gav mig en utmaning. Jag skulle skriva åtta saker om mig själv, men mest är nog utmaningen att få mig att skriva någonting. Hon vet hur instanördig jag blivit ;)

Att jag skriver nu är också för att jag har tid att sitta ner. För nu är jag hemma på tillfriskning. Igår var jag sjuk, idag tillfriskning. Magsjuka. Det kommer snabbt och försvinner snabbt, fastän tiden känns oändlig i det ändliga så att säga ;)

Jaha.. skulle jag verkligen skriva ner åtta saker om mig själv? Uhh..

1. Kvinna. Vad mer ska man skriva.. Älskar nagellack, SKOR, väskor och annat "tjafs" som vi kvinnor gillar. Men däremot har jag alltid tyckt det varit roligast att umgås med killar. Kanske för att jag var enda tjejen i vår gata som liten och växte upp med bandy, pjätt och hoppa längst från gungan. Ibland lyckade jag tvinga ngn stackare att hoppa hopprep.. men det slutade alltid med en grabbig lek istället.
2. Sambo. Ja, sedan flera år tillbaka. April går vi in på det femtonde året tillsammans. Med eller utan ring så förblir vi de samma.

3. Inredningsnörd. Ni vet.. tidningsknarkar, flyttar saker, matching osv.

4. Älskar mat och matlagning. Jobbar med det och lever med det. Är kokerska på en förskola, men avancerar det en aning på hemmaplan.

5. Baka är kul. Ni ser marängerna här ovan. Gärna färgglatt, sött och gulligt. Om det inte gäller rustika bröd.

6. Dricka bubbel kittlar skönt i gommen. Älskar Champagne, synd det är så dyrt.

7. Bra musik förgyller en morgon. Poppa på en bra låt på morgonen så får man en bra start. Bra musik gör mycket.

8. Loppis.. handla billigt för att ha råd med dyrare. Älskar att handla på loppis. Jag är inte rik, långt ifrån. Men med loppisfynd kan man ändra om mycket och sedan lägger man kronorna som blir över på det lite dyra som håller mer i längden.

Jaha.. Camilla. Är du nöjd? Om jag nu bara kan få rätt på min blogg så kanske jag återkommer. Till dess får ni ha det alldeles underbart, och kika in på Instgram för där hänger jag jämt. Instagram.com/hantverkaregatan

Kram
 

RSS 2.0