Ho ho ho.. granen står grön och grann och snart är det dags

Detta är min tredje dag som jag är hemma och är mammaledig. Tredje dagen och det känns som en evighet, och då har jag ändå haft att göra. Mycket att göra!
I måndags tog jag tag i tvättberget. Det var både ren tvätt som skulle vikas, och smutsig som skulle bli ren.. Ändå har jag mycket kvar. Det är på tvätthögen man ser att min energi mest gick åt på jobbet de sista veckorna :) Men men, nu kan jag tvätta lite när jag vill.

Igår kom mamma och hämtade mig. Sedan åkte vi och åt frukost på Ikea, också passade vi på att handla lite till det som ska bli ett hemmasytt babynest. Också sprang vi på Väla en snabb sväng där jag fixade mina egna julklappar från mannen när Edblad&Co. ändå hade erbjudande ;) Också fick jag hämtat ut en gratis body till bebis på Kappahl.. såklart kan man ju inte låta bli att köpa ett par passade byxor och strumpor till det också.. Smart drag Kappahl ;)
En julklapp till mannen skulle också ordnas, men såklart var det jag skulle ha slut.. Typiskt! Hoppas det hinner komma nu i veckan. Annars är de flesta julegaverna fixade.. vi är verkligen sent ute med det i år. Supersent!! De här dagarna är vi alltid helt klara och allt är inslaget och jag är lugn som en filbunke. Inte i år.

Men granen är klädd. Där är vi också sent ute och jag såg nästan framför mig hur vi stod granlösa i år. Men igår hittade jag en gran. En stor fin och HELT VANLIG skogsgran. Vi har aldrig haft en vanlig gran i vårt hem. Men i år blev jag så sugen på att prova hur det är med en vanlig gran. Mitt största problem har alltid varit att hitta en vanlig gran som uppfyller mina krav. Men igår trillade jag på den direkt. Stor, tät och fin.
Klädd är den också. Det kämpade jag med igår.

Idag tänkte jag ta mig en vilodag. För det är ju faktiskt så att jag behöver vila. Fastän hjärnan och jag inte vill det, så säger kroppen ifrån nu. Idag blir det bara lite småpyssel och pynt här hemma, iklädd myskläder. Också ska jag tända ljus, dricka varma drycker och läsa tidningar.
En vilodag helt enkelt.

Kram

Ps. nu är det inte mycket kvar på året.. och inte långt kvar tills våra liv skakas om och huset fylls med vaggvisor, bebisskrik och ännu mer kärlek ♥

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Vad trevligt med ett inlägg! :)

Ja nu är det verkligen inte lång tid kvar. Tänk så mysigt!

Kram!

2013-12-18 @ 10:19:54
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vad mycket du fått gjort. :-)

2013-12-20 @ 20:23:41
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0