Hemma hos oss i juletiden..

Hej på er!
Nu tänkte jag göra ett inlägg med nästan bara bilder. Idag har jag semester.. en sådan semesterdag där jag har TID att leka med. Så då åkte kameran fram. Dessutom är ju stormen Sven fortfarande på besök, så utomhus kan man inte vara. Nä, inne med kameran är vad jag varit. Så det kommer lite julbilder från vårt hem.

Först ut är bilden som jag vill önska Er GOD JUL med. En riktigt Goood Jul hoppas jag ni får på alla sätt och vis. 

 
 
 
 

Ja.. det är så det ser ut i vårt hem nu. Älskar denna tiden. Juletiden :)

Nu ska jag göra mannen glad med en Skånsk Äppelkaka. Jag har ju varit så snäll i år och gjort honom en adventskalender med paket i. Idag fick han en påse ströbröd.. ;) Men det var nog det mest uppskattade hittills.. för då visste han att jag inte kunde backa ur och faktiskt skulle göra den där skånska äppelkakan till honom ;) Så det är väl bara till att steka på lite ströbröd nu då.
Jag hoppas ni alla får en riktigt fin helg.. här blir det rätt lugnt. Sedan jobbar jag en vecka till för att sedan gå hem och förbereda mig på livet som mamma. Och vem vet.. kanske får jag igång bloggen lite mer igen.. iaf nu så länge bebis håller sig på detta avståndet och inte göra mycket väsen ifrån sig ;)

Ha det iaf. superfint till nästa gång.
Kram
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0